Cortina

CortinaFietsmerk Cortina combineert fietsen met fashion. Want je eigen stijl uitdragen, dat kan perfect met de fietsen van Cortina. Of je nu gaat voor stoer, romantisch, eigenwijs of klassiek…in de collectie van Cortina is er zeker een fiets die past in jouw straatje. Door een samenwerking aan te gaan met iemand voor wie het woord stijlvol een manier van leven is, wordt het fashiongehalte van Cortina naar een nog hoger level getild. Michael Barnaart van Bergen meets Cortina. De Cortina fietsen zijn voor deze Haagse modeontwerper dé inspiratiebron geweest om zich uit te leven op het designeren van modieuze fashion.

Jouw Cortina, jouw stijl

Wil jij ook in stijl de straat op? Kies dan een fiets die bij jou past. Cortina heeft vijf verschillende stijlgroepen, met elk fantastische fietsen. Snelle en blitse stadsfietsen in de Performance serie, de welbekende transportfietsen in de Utility serie en gloednieuwe, sportieve lichtgewichten in de Life serie. Prachtige klassiekers in een nieuw jasje zijn de basis van de Classic serie en tot slot is er de Special serie, met onder andere gave moederfietsen.

Het seizoen 2015-2016 is van start gegaan! Dat betekent dat al onze merken met nieuwe modellen komen en de oude modellen hebben aangepast. Zo zijn er een aantal nieuwe stadsfietsen op de markt gekomen en zijn er verschillende vernieuwingen bij de elektrische fietsen. Wij hebben al een groot aantal nieuwe fietsen bij ons in de winkel staan. Kom eens langs en maak een proefrit.

Er is ook een tijd van komen en gaan, Ben Brouwer Tweewielers ruimt op, wij streven ernaar om onze collectie zoveel mogelijk up-to-date te houden. Wij hebben voor u scherpe aanbiedingen op stadsfietsen. Vooral op de Elektrische fietsen kunt u nu veel geld besparen, deze bieden wij aan met hoge kortingen!

Het betreft deze onderstaande scherp geprijsde elektrische fietsen:

De Gazelle Orange Xtra:

Van €2299 voor €1899

De Multicycle Move

Van €2799 voor €2299

De Batavus Socorro

Van €2299 Voor €1849

De Sparta E-speed (45km/h)

Van €2599 voor €2099

U bent van harte welkom voor een proefrit !

Tot zien bij Ben Brouwer Tweewielers

Sinds enkele maanden kunt u onze volledig nieuw ingerichte winkel bekijken. Rond Februari zijn wij begonnen met een interne verbouwing. Het doel van de verbouwing is om de klant meer beleving te geven in de winkel en u nog beter te kunnen informeren. Voor de mensen die bekend zijn bij ons , weten vast hoe de oude situatie eruit zag. De werkplaats van vroeger is nu een magazijn voor reparatie fietsen en onderdelen. We hebben nu een werkplek gemaakt in onze oude kinderhoek. De werkplek is ruim ,overzichtelijk, beschikt over moderne apparatuur en het straalt meer proffesionaliteit uit. Ook is de ingang van de werkplaats veranderd, deze is nu  vijf meter naar voren geplaatst ten opzichte van de oude ingang. De winkel is geheel geschilderd en er zijn nieuwe podia's in de showroom gekomen. In hetmidden van de showroom vindt u nu een groot podium waarop onze elektrische fietsten staan gepresenteerd. Midden in de winkel , centraal gelegen tussen de showroom en de werkplek, staat nu onze niewe balie. Met de verbouwing zijn we ook hard aan de slag gegaan met digitaliseren. Zo hebben wij nu een digitaal kassasysteem waadoor wij de fiets via de computer aannemen en u een email bericht ontvangt wanneer deze weer gereed voor u is. Zo heeft u meer flexibiliteit in het ophalen van u gerepareerde fiets.  We zijn ook druk bezig geweest met een nieuw website, en zie hier het resultaat. Een moderne website waarop u veel informatie kunt vinden omtrend onze winkel. Op onze Facebook pagina kunt u het laatste nieuws vinden. Ook vindt u hier leuke aanbiedingen , acties en het laatste nieuws. Wij hopen u met deze vernieuwing nog beter vam dienst te kunnen zijn!